Onze expertise

Doe de test en verbeter eenvoudig uw E-Commerce processen

Wat bepaalt het succes van uw bedrijf? Precies, uw mensen en de processen die ze doorlopen. U kunt daar op meten. Want uw processen zijn vormgegeven naar aanleiding van uw kritische succes factoren (KSF’en). Stuurt u op de laagste kosten? Of juist op de beste kwaliteit? Of misschien wel doorlooptijd? Wat het ook is, de processen moeten aansluiten op deze kritische succes factoren. Anders meet u immers niet waar u daadwerkelijk goed in wilt zijn.

Met het invullen van  deze vragenlijst krijgt u de analyse over de huidige focus vanuit uw processen. Hierbij hebben wij 6 processen gedefinieerd:

  • Product Information Management,
  • Order management,
  • Warehouse management,
  • Delivery & Fulfillment,
  • Retouren
  • Customer Service.

U krijgt daar vervolgens een rapport voor terug waaruit blijkt of de processen ook overeenkomen met uw kritische succes factoren. Meet u wel de juiste output? U komt er achter door deze test te doorlopen.

De test is helemaal gratis en neemt ca. 15 minuten in beslag. In slechts een kwartier ontdekt u waar uw processen aansluiten op uw doelstellingen en waar eventuele verbeterpunten liggen. De gegevens worden door één van onze professionals geanalyseerd en binnen 2 werkdagen in een kort en bondig rapport aan u terug gekoppeld. Wij vinden het belangrijk dat u uw processen en kritische succes factoren op orde heeft zodat u zich kunt blijven richten op datgene waar u goed in bent.

Wanneer er discrepanties uit het rapport naar voren komen, willen we u dan  ook graag verder helpen met het op orde krijgen van uw processen. Neemt u dan ook gerust contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Beantwoordt u de vragen naar beste inzicht en antwoord altijd met ‘Eens’ of ‘Oneens’. U moet alle vragen beantwoorden voor het kunnen afronden van de analyse. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact met ons op.

Start nu de test om uw E-Commerce processen eenvoudig te verbeteren!

Ontvang een overzicht van al uw kritische succes factoren en hoe ze zich ten opzichte van de 6 belangrijkste E-Commerce processen verhouden.

De E-Commerce Referentieset heeft al meerdere E-Commerce bedrijven binnen bijvoorbeeld de E-Fashion en binnen de Automotive branche geholpen bij het terugvinden van hun focus. Kies nu ook voor de juiste focus en start de test voor uw analyse van uw E-Commerce processen!