Onze expertise

BusinessProcessManagement

Process Management

Sluiten uw bedrijfsprocessen onvoldoende op elkaar aan? Zijn uw administratieve en/of operationele kosten te hoog? Wilt u uw klanttevredenheid verhogen maar heeft u geen idee hoe u dit kunt aanpakken?

Het Business Process Services (BPS) gilde helpt u bij het duurzaam inrichten en verbeteren van uw bedrijfsprocessen zodat deze optimaal aansluiten bij uw doelstellingen.

Het BPS gilde bestaat uit ervaren proces specialisten die in staat zijn om op gestructureerde wijze in korte tijd een heldere analyse te maken van verbeterpunten die kunnen worden aangepakt. Deze verbeterpunten worden vertaald naar praktische oplossingen. Zo krijgt u volledig grip op uw proces en kunt u toekomstige veranderingen in uw organisatie eenvoudiger zelf doorvoeren.

Neem gerust contact op om een afspraak te maken met een van onze specialisten.

De eXpo Business Architecture heeft ons inzicht gegeven in gebieden die we nog niet eerder hadden ontdekt.

Artikelen en Whitepapers over Process Management

Praktijkvoorbeelden

Bij een grote retailer uit Zaandam hebben we de Business Process Management methodologie geïmplementeerd om er voor te zorgen dat er een betere aansluiting ontstond tussen de business en de ICT initiatieven. Door de interne business consultants op te leiden tot process georienteerde intermediars, ontstond de mogelijkheid voor deze marktleider om snel en effectief op marktveranderingen in te spelen.


 

Bij een grote logistieke dienstverlener is de methodologie gebruikt om inzicht te krijgen in alle processen om te zien waar zogenaamde gaps zaten en efficiency gewonnen kon worden. Door de analyse en aanbeveling van onze consultant kon er sneller gereageerd worden op proceswijzigingen en werkte afdelingen onderling beter samen.