Onze expertise

ecommerce_banner

Stroomlijn uw organisatie met het E-Business Platform

Uw E-Business-organisatie wordt efficiënter en succesvoller met het E-Business Platform van eXtropy. Niet alleen E-Commerce, E-Fullfilment en E-Procurement, maar alle onderdelen binnen het E-Business domein worden daarin meegenomen. Door onze jarenlange ervaring in retail in zowel de online – als in de offline wereld kennen wij alle valkuilen die in E-Business op de loer liggen. Deze kennis stelt ons in staat om u te helpen deze valkuilen te ontlopen en direct een ijzersterke organisatie neer te zetten.

Optimaliseer alle onderdelen van het proces

Het complete proces van E-Business kent vele onderdelen die ieder bijdragen aan het succes van uw onderneming. Loopt u zelf alle onderdelen eens na voor uw organisatie:

  • E-Businesskanaal; ontwikkeling en beheer van het online platform
  • Content; assortiment, prijs en campagnes
  • Web analytics; analyse van klantgedrag, A/B-testen en optimaliseren
  • Conversie; aanzetten tot actie (aankoop)
  • Transactie; afhandeling van de betaling en ordergegevens
  • Voorraadbeheer; het aanleggen van de (juiste) voorraden
  • Fulfillment; afhandeling en levering van de bestelling
  • Transport; het vervoer van de zending naar de klant
  • Reverse logistics; ontvangst en afhandeling van retouren
  • Customer service; ondersteuning van de klant

Hoe worden deze processen uitgevoerd? Past dit proces bij de dynamiek van E-Business of E-Commerce? Sluit dit alles aan bij de wensen en eisen van uw klant? Wij nemen alle onderdelen en processen met u door, zodat deze zowel individueel geoptimaliseerd, als goed op elkaar afgestemd worden.

Online kopen versus offline kopen

De behoeften en verwachtingen van online klanten zijn anders dan die van klanten in een fysieke winkel. Online klanten zijn goed geïnformeerd en wensen een gestroomlijnde aankoopervaring. Online klanten haken sneller af wanneer ze niet krijgen wat ze verwachten. Op ieder punt in de keten is het risico dat de klant afhaakt. Het belang van een optimale ervaring is dus groot. Door het E-Business Platform functioneert uw E-Business- of E-Commerce-organisatie op alle onderdelen zo optimaal mogelijk.

eXtropy E-Business Platform: voor uw organisatie én uw klanten

Uit het E-Business Platform van eXtropy krijgt u heldere instructies om een E-Business-organisatie efficiënt en winstgevend in te richten. Hiermee bieden we u de mogelijkheid uw Kritische Succes Factoren, zoals bv service, te optimaliseren en uw klanten daardoor beter te bedienen. Hierbij nemen wij het fundament van uw organisatie onder de loep: uw processen, besturing, medewerkers, informatie en IT dienen consistent te zijn. U ontvangt concrete actiepunten om uw organisatie nog beter in te richten voor uw E-Business-doelen, waarbij we graag met u samen met deze actiepunten aan de slag gaan.

Boost your E-Business!

Of u nog worstelt met het bepalen van een E-Business strategie, nog helemaal aan het begin staat, of u al jaren ervaring heeft en wilt weten of uw strategie effectiever of efficiënter kan worden uitgevoerd, het E-Business platform van eXtropy biedt u deze mogelijkheid. We willen u graag in een persoonlijke ontmoeting vertellen wat de mogelijkheden zijn, zodat we uw wens optimaal kunnen afstemmen op onze dienstverlening. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met een van onze specialisten.

Door het E-Business Platform functioneert uw E-Business- of E-Commerce-organisatie op alle onderdelen zo optimaal mogelijk.

Artikelen en Whitepapers over E-Business Consulting