Onze expertise

Uw Bizagi BPMS specialist

Bizagi is een krachtige BPMS tool en stelt u in staat om bedrijfsprocessen te ontwerpen, uit te voeren en te verbeteren. Het gaat zelfs nog een stap verder. Het resulteert in een intelligente proceslaag tussen de gebruikers en de uitvoering waarin activiteiten, rollen, business rules, en informatiestromen samenkomen in een unieke user interface.

Bizagi communiceert met bestaande (legacy) systemen en andere databronnen. Daardoor neemt Bizagi een belangrijke rol in bij het verbeteren van de winstgevendheid van bestaande processen.

Onderzoeksbureau Gartner heeft Bizagi als enige benoemd als de ‘Challenger’ in de markt van BPM tools. eXtropy werkt nauw samen met Bizagi. In combinatie met onze unieke eXtropy Proces Optimalisatie (EXPO) methodiek zijn wij in staat om strategische en tactische veranderingen op een effectieve manier te realiseren.

In korte ontwikkelstappen helpen we u om snel een gedegen en innovatieve procesomgeving op te leveren. Denk hierbij eerder in weken dan in maanden. Dit doen we met onze eXpo methodologie. Processen zijn dan niet langer een kostenpost, maar een krachtig concurrentiemiddel.

Voor meer informatie over ons Bizagi Competence Center is hier te vinden. Maar u kunt natuurlijk ook direct een productdemo aanvragen. Neem dan contact met ons op.